markedsføring for bedrifter som er LITT SMARTERE

Bruk 90 sekunder på videoen vår, så er du solgt!

pil

Trykk nedenfor!

BOOK MØTEVi kommer til deg!

REFERANSERSe våre arbeider!

HJEMMESIDE

Mobiltilpasset. Nettbutikk. WordPress. Kampanjeside. Skreddersydd.

Det starter her

SYNLIGHET

Søkemotoroptimalisering. Google AdWords. Katalog. Displaynettverk.

Bli synlig nå

SOSIALE MEDIER

Facebook. Twitter. YouTube. Google Min Bedrift. Instagram. Pinterest.

Ta steget

STRATEGI

Medierådgivning. Markedsplan. Analysering. Konvertering. Avkastning

Få din strategi

litt om selskapet EFFEKT MEDIA

Syns du markedsføring på internett er vanskelig? Vi kan gjøre det litt enklere for deg. Vi kartlegger deres synlighet på internett og lager en strategi for å øke synligheten betraktelig. Vi benytter vår kompetanse og faglige nettverk for å produsere, forhandle og kjøpe inn produkter eller tjenester som gjør at dine kunder finner deg mye enklere. Vi er da din markedsavdeling hele året og håndterer alt relatert til Internett. Gi oss gjerne en utfordring, så skal vi sørge for at du også blir en av våre fornøyde kunder.

ikke stol på oss, hør det fra VÅRE KUNDER

  • Vår profilering i digitale medier blir tatt hånd om på en måte som gir oss valuta for pengene. Vi har også fått god hjelp til hjemmesiden vår som vi nå synes gjenspeiler våre tjenester, vår organisasjon og vår kultur på en god måte.

    Langseth Services AS

  • Vi er veldig fornøyd med tjenesten deres og hjemmesiden dere lagde til oss. Hjemmesiden er lett å administrere selv og servicen hos dere er veldig bra! Vi får hjelp med en gang og ingen spørsmål er for «dumt».

    Odd jensen Trafikkskole

Hopp over telefonkøen, vi ringer deg!

få gode markedsføringstips fra breinar! følg OSS PÅ FACEBOOK

Hei, mitt navn er Breinar. Jeg er en trivelig kar på 27 år, som liker å utforske alle hjørner av internett. Jeg er ganske nerdete av meg, kanskje litt kjapp i replikken, og jeg er interessert i markedsføring, sosiale medier og teknologi. Jeg elsker å reise, og jeg drar verden rundt så ofte jeg kan. Hvis jeg kommer over noe spennende som du burde vite om, så lover jeg å dele det med deg! Og damer: Jeg er singel!

Peace, Breinar.

Breinar blir glad hvis du trykker liker