Like bra på hjemmeside. Best på pris.

Gratis hjemmesideutkast

STOR PRISFORSKJELL

Her kunne vi ropt ut om hvor avanserte, tidkrevende og fantastiske hjemmesidene våre er. Sannheten er at hjemmesidene som seriøse aktører leverer, stort sett er bygd opp på samme måte. Forskjellen er prismodellen, og den forskjellen er stor.

VI GJØR DET RIMELIGERE

I en verden der alle skal ha betalt for hver minste ting du vil ha på hjemmesiden, prøver vi å gjøre det rimeligere for deg. Og da skal alt være inkludert.

 • Skreddersydd hjemmeside
 • Mobil- og nettbrettilpasset hjemmeside
 • Et enkelt, fleksibelt redigeringspanel
 • Webhotell
 • Domenenavn
 • E-post
 • Backup av data og nettsted
 • Sikkerhetsoppdateringer
 • Ubegrenset sider
 • Ubegrenset bilder
 • Ubegrenset videoer
 • Ubegrenset kontaktskjema
 • Ubegrenset kart
 • Ubegrenset ansatte
 • Ubegrenset kategorier
 • Ubegrenset nyhetsinnlegg

VERDENS STØRSTE PLATTFORM

Vi skreddersyr en hjemmeside til deg med utviklerplattformen WordPress; verdens største plattform for hjemmesider noensinne.

MOBILTILPASSET HJEMMESIDE

Alle våre hjemmesider er responsive. Det betyr at de er nydelige på både en datamaskin, ett nettbrett og en smarttelefon.

SIKKERT, TRYGT OG ALLTID OPPDATERT

Utviklere hos oss programmerer funksjonaliteten som du ønsker, og sørger for at hjemmesiden alltid er oppdatert og trygg.

100% FORNØYD

Det skal ikke være lov å lage dårlige hjemmesider. Derfor har vi en 100% fornøydgaranti. Blir du ikke fornøyd, så betaler du heller ingenting.

PRISEN PÅ NY HJEMMESIDE

Det er umulig å si hva en ny hjemmeside koster siden alle hjemmesider er forskjellige. Vi garanter at tilbudet du får fra oss, tåler sammenligning med andre leverandører ; )

REFERANSER Å VÆRE STOLE AV

Vi er stolte av våre referanser. Og med hundrevis av hjemmesider allerede online, ser vi ingen grunn til å stoppe.

Hjemmeside for Fredrikstad Industrilakk 1
Hjemmeside for Fredrikstad Industrilakk 2

Helseklinikken Fredrikstad

Jeg er veldig fornøyd med tjenestene Helseklinikken Fredrikstad får fra Effekt Media

De er tilgjengelige, alt man avtaler med Effekt Media blir gjort innen fristen vi setter opp, noe som Helseklinikken Fredrikstad setter stor pris på. Vi har hatt samarbeid vedrørende markedsføring med flere firmaer før vi har inngikk avtale med Effekt Media og det var alltid noe som manglet eller ble gjort feil. For Helseklinikken Fredrikstad som kjøper tjenester fra Effekt Media er det ekstremt viktig at vi ikke må bruke altfor mye tid til å sjekke/ordne opp/rette opp ting som skulle ha vært på plass fra starten. Gjengen i fra Effekt Media er veldig profesjonelle, og man føler seg trygt og godt ivaretatt i samarbeid med dem.

Anbefales på det sterkeste.

Dr. Peric, Helseklinikken Fredrikstad.

Sarpsborg Motorverksted

Vi er godt fornøyd med Effekt Media AS da de yter veldig god service og holder hva de lover. Når vi får plagsomme selgere på telefon så ber vi dem om å ringe til Effekt Media som finner ut om det er noe av interesse. Hvis ikke så sier de nei takk. Flott ordning for oss. Sparer oss for unødvendige diskusjoner.

De ordner med all reklame vi har på nett og holder seg innenfor den max. prisen vi har gitt dem. Nå er vi trygge på at kundene finner oss, siden vi selv ser at vi er veldig godt synlig på nett. De har også laget en flott hjemmeside for oss.

Britt Kvam – Sarpsborg Motorverksted

Hjemmeside for Sarpsborg Motorverksted 1
Hjemmeside for Sarpsborg Motorverksted 2
Hjemmeside for Trollklubben Barnehage 1
Hjemmeside for Trollklubben Barnehage 2
Hjemmeside for Trollklubben Barnehage 3

Trollklubben Barnehage

Da jeg kom i kontakt med Effekt Media for en del år siden, ble jeg nedringt fra diverse selgere som ville selge meg annonseplass og oppføringer rundt omkring. Noen ganger trodde jeg det var det riktige, men ble tatt ved nesen gang på gang. Så kom Effekt Media inn i bildet. Det endret min hverdag. Nå kan jeg si til alle selgere at all annonsering går gjennom Effekt media, og de seriøse ringer til dem men alle de useriøse legger bare på. Nå kan jeg konsentrere meg om min jobb som pedagog, og slippe å tenke på «har jeg nå enda en gang blitt lurt».

Helle Soos – Daglig leder, Trollklubben Barnehage

Hjemmeside for Trollklubben Barnehage 4

Armeringsservice

Armeringsservice AS er svært godt fornøyd med den jobben Effekt Media AS utretter for oss. De er profesjonelle, dyktige og veldig hyggelige å samarbeide med.

De har laget hjemmesiden vår, og hjelper oss med markedsføring. Stoler på alle råd og valg de anbefaler. Dessuten så får vi svar med en gang vi har spørsmål. Vi får jevnlig oppfølging. Er du på jakt etter en dyktig aktør så kan vi anbefale å velge Effekt Media AS.

Anne Lise Kjernlie – Daglig leder, Armeringsservice AS

Hjemmeside for Armeringsservice 1

Bli kjent med flere av våre prosjekter og fornøyde kunder.

Se flere referanser

HJEMMESIDEUTKAST

Fyll ut feltene nedenfor så starter vi på hjemmesideutkastet.

 • Hyggelig å møte deg!

 • Hvordan kan vi hjelpe?

 • Noen siste detaljer

ANDRE HJEMMESIDER

Var ikke vanlig hjemmeside det du var ute etter? Prøv en av de andre hjemmeside-typene vi kan hjelpe med.

NettbutikkKampanjeside