STRATEGI Når dere ikke har tid til markedsføring selv, hjelper det med en ekstern markedsavdeling. Utviklingen har de siste 15 årene resultert i mange nye måter å synliggjøre bedrifter på, og nå er det vanskeligere enn noen gang å vite hva man skal velge.

4 VIKTIGE PRODUKTER

Det er mye å holde styr på, men i all hovedsak er det 4 produkter folk maser om at du må ha.

Bilde som viser oppsett av markedsstrategi fra vår eksterne markedsavdeling

HJEMMESIDE

Du har de som påstår at markedsføring på internett kun handler om å ha en pen hjemmeside. Ja, det er viktig det, men i disse dager er hjemmesiden nødt til å være tilpasset både datamaskiner, ulike smarttelefoner og nettbrett.

SØKEMOTOROPTIMALISERING

Andre påpeker at du trenger søkemotoroptimalisering for å dukke høyt opp i Google og Bing, som i dag er de mest brukte søkemotorene på internett.

PAY PER CLICK, PPC

Noen vil hevde at du må velge Pay Per Click, en klikkbasert annonseringsmodell der det koster noen kroner for hvert besøk hjemmesiden din får, via de store søkemotorene Google og Bing.

SOSIALE MEDIER

Og du har sikkert fått beskjed om å bruke sosiale medier. Mange hevder at det eneste som er viktig er å ha en bedriftsprofil på Facebook og Instagram, der du deler innhold med kundene dine.

DU TRENGER EN STRATEGI

Så, hvem har rett? Sannheten er at det varierer, da alle bedrifter har ulike behov. Det du trenger er en strategi. En strategi som kartlegger dine behov, finner de smarte løsningene og sørger for at markedsføringen går knirkefritt. Med en strategi treffer du blink ved at du effektivt forbedrer synligheten din, og da tjener du penger.

KOM I GANG MED STRATEGIEN

Er du klar til å komme i gang med strategien for å synliggjøre din bedrift? Vi kommer gjerne ut til deg på et uforpliktende møte. Les også gjerne mer om produktene våre.

HjemmesiderSøkemotoroptimaliseringAnnonseringSosiale Medier

KONTAKT OSS FOR STRATEGI

Animasjon av Effekt Media sin logo

Fyll ut feltene nedenfor og fortell oss hva du lurer på.