REFERANSER Vi er kun så gode som referansene våre. Her kan du lese hva noen av våre kunder mener om oss.

HØR DET FRA VÅRE KUNDER

Sarpsborg Motorverksted

Vi er godt fornøyd med Effekt Media AS da de yter veldig god service og holder hva de lover. Når vi får plagsomme selgere på telefon så ber vi dem om å ringe til Effekt Media som finner ut om det er noe av interesse. Hvis ikke så sier de nei takk. Flott ordning for oss. Sparer oss for unødvendige diskusjoner.

De ordner med all reklame vi har på nett og holder seg innenfor den max. prisen vi har gitt dem. Nå er vi trygge på at kundene finner oss, siden vi selv ser at vi er veldig godt synlig på nett. De har også laget en flott hjemmeside for oss.

Britt Kvam – Sarpsborg Motorverksted

Trollklubben Barnehage

Da jeg kom i kontakt med Effekt Media for en del år siden, ble jeg nedringt fra diverse selgere som ville selge meg annonseplass og oppføringer rundt omkring. Noen ganger trodde jeg det var det riktige, men ble tatt ved nesen gang på gang. Så kom Effekt Media inn i bildet. Det endret min hverdag. Nå kan jeg si til alle selgere at all annonsering går gjennom Effekt media, og de seriøse ringer til dem men alle de useriøse legger bare på. Nå kan jeg konsentrere meg om min jobb som pedagog, og slippe å tenke på «har jeg nå enda en gang blitt lurt».

Helle Soos – Daglig leder, Trollklubben Barnehage

Armeringsservice

Armeringsservice AS er svært godt fornøyd med den jobben Effekt Media AS utretter for oss. De er profesjonelle, dyktige og veldig hyggelige å samarbeide med.

De har laget hjemmesiden vår, og hjelper oss med markedsføring. Stoler på alle råd og valg de anbefaler. Dessuten så får vi svar med en gang vi har spørsmål. Vi får jevnlig oppfølging. Er du på jakt etter en dyktig aktør så kan vi anbefale å velge Effekt Media AS.

Anne Lise Kjernlie – Daglig leder, Armeringsservice AS

Seim Trær og Planter

Etter at vi ble kunde hos Effekt Media merket vi økt synlighet på nett og vi fikk lavere kostnader totalt. Effekt Media har vært særdeles viktige for oss i arbeidet med å fornye vår hjemmeside, som igjen har gitt økning i henvendelser og dermed økt omsetning. Vi har fått veldig god oppfølging og hatt kun en kontaktperson å forholde oss til. Vi har også fått god opplæring i å håndtere hjemmesiden vår selv. Effekt media er alltid hjelpsomme og lett å samarbeidet med. Vi kan anbefale Effekt Media AS til alle som ønsker god synlighet på nett.

Ellen Seim – Seim Trær og Planter AS

Halden Kiropraktorklinikk

Jeg har jobbet som kiropraktor i 40 år og blir nedringt av massevis av mediatilbud som jeg ikke skjønner noe av. Det er nærmest umulig for en ikke-dataekspert å forstå hva man skal satse på og hva som er fornuftig å stole på fordi det er en stor «jungel» der ute som gjør en veldig forvirret og bekymret. Men så begynte det å LYSNE fordi jeg ble kontaktet av et av Norges mest seriøse og profesjonelle mediaselskap: Effekt Media As. Plutselig så så jeg «lyset» i en mørk tunnel og følte meg tryggere og godt tatt vare på av folk som virkelig bryr seg om deg! Det med det personlige engasjement og kontakt er så verdifullt i denne it-verden og der er Effekt Media nr. 1 og de representerer å hoppe som «Wirkola» og det taler for seg og da lander du på ny bakkerekord! Det firmaet står for er enestående både profesjonelt og personlig fordi de byr på seg selv og er alltid tilgjengelig og medmenneskelige når du trenger hjelp og gode råd i denne vanskelige it-verden.

Effekt Media er en stor velsignelse for meg og min praksis som kiropraktor fordi de BRYR seg og tar seg av deg når du trenger hjelp og veiledning slik at du ikke blir lurt av mange tilbud i markedsføringen. De hjelper deg til å skille mellom «klinten» og «hveten» og kaster ikke bort penger på useriøse tilbud! Effekt Media er som et «kart og kompass» som hjelper deg til finne frem i en vanskelig labyrint av it-tilbud! Og det har hjulpet meg enormt til å satse på seriøse tiltak som virkelig har hjulpet praksisen min siden jeg begynte å anvende dette firmaet! Dessuten er de veldig medmenneskelige, dvs. de behandler deg som en person som har verdighet og integritet, og det er veldig verdifullt i vår «kalde» verden.

Konklusjonen min er følgende:

Etter at jeg engasjerte Effekt Media i min kiropraktorpraksis har jeg følt meg trygg og veldig godt tatt vare på i min markedsføring og jeg stoler 100% på deres engasjement og kvalitetssikring, fordi jeg vet hva de står for og de vil alltid hjelpe meg til å ordne opp i useriøse tilbud.
Effekt Media står for kvalitet, kvalitetssikring og godt personlig engasjement og er ALLTID til stede når du trenger hjelp!
Jeg er stolt, glad og takknemlig for at jeg har et slikt markedsføringsfirma i ryggen som ivaretar mine engasjement i min profilering av min praksis på en kvalitativ og personlig måte!!

Jeg kan trygt anbefale Effekt Media til å ta seg av markedsføringen av det vi driver med! De VET hva de driver med og er det BESTE på markedet. Og dessuten er de samtidig veldig medmenneskelige! Og det er veldig viktig og betyr Mye!

Effekt Media med deres gode medarbeidere kan absolutt ANBEFALES som et seriøst selskap som kan hjelpe til med god markedsføring og personlig oppfølging for å løse problemer og utfordringer og det KAN de!

Gunnar Sveindal – Daglig leder, Halden Kiropraktorklinikk AS

Komplett Rørservice

Vi har benyttet oss av Effekt media rundt 5 år nå, og er meget fornøyd med det. Dette fritar oss for og sette oss inn i det «havet» som finnes på nettet om hvor man skal annonsere, for å få mest igjen for det budsjettet som settes opp. Dette syntes vi dere forvalter på en meget tilfredsstillende måte. Takk for godt samarbeid så langt og vi har sikkert mange gode år igjen.

Thomas Persson – Daglig leder, Komplett Rørservice AS

Langseth Services

Vår profilering i digitale medier blir tatt hånd om på en måte som gir oss valuta for pengene. Vi har også fått god hjelp til hjemmesiden vår, som vi nå synes gjenspeiler våre tjenester, vår organisasjon og vår kultur på en god måte.

Birgitte Lilleengen – Daglig leder, Langseth Services AS

Odd Jensen Trafikkskole

Vi er veldig fornøyd med tjenesten deres og hjemmesiden dere lagde til oss. Hjemmesiden er lett å administrere selv og servicen hos dere er veldig bra! Vi får hjelp med en gang og ingen spørsmål er for «dumt».

Janne Wangsnes – Odd jensen Trafikkskole

KONTAKT EFFEKT MEDIA

Animasjon av Effekt Media sin logo

Bli en av våre fornøyde kunder du også.Fortell oss om prosjektet ditt.