INSTAGRAM FOR BEDRIFTER Selger du smykker, t-skjorter eller mat? Byr du på opplevelser som båttur, bowling eller konserter? Ønsker du å vise frem huset du bygget, bilen du lakkerte eller håret du styla? I så fall er nok Instagram en ganske hensiktsmessig plattform for deg – og alle andre som vil vise frem hva de gjør.

Bilde av mat tas med iPhone, for å laste det opp til Instagram, for bedrift som driver restaurant

BEDRIFTSPROFIL PÅ INSTAGRAM

Instagram er et perfekt sted å vise frem hva bedriften din gjør og hva bedriften din har. Både med bilde og med video. Å være bevisst på Instagram, tvinger deg til å være flink å knipse bilder i øyeblikk du ellers kanskje ville glemt det. Databasen du da sakte men sikkert bygger opp av den visuelle siden ved din bedrift kan bli veldig god å ha.

Kom i gang med Instagram for bedrifter

INSTAGRAM + HJEMMESIDE

Å kombinere Instagram med hjemmesiden kan være et smart trekk. Satt opp på riktig måte har du et automatisk oppdaterende galleri for referansene dine, produktene dine og hverdagen i bedriften. Alt du trenger å gjøre er å poste på Insta i farta.

INSTAGRAM FRA EFFEKT MEDIA

Vi lager en Instagram-profil for din bedrift som du kan begynne å fylle med spennende bilder. Vi bygger Instagram-profilen din inn på hjemmesiden om det er ønskelig, slik at hjemmesiden automagisk oppdateres med de nyeste bildene og videoene du knipser.

Kontakt oss om Instagram i dag

ANDRE SOSIALE MEDIER

Var ikke Instagram for bedrifter det du var ute etter? Det finnes flere sosiale medier å synliggjøre bedriften i.

Facebook for bedrifterGoogle Min Bedrift

KONTAKT OSS OM INSTAGRAM FOR BEDRIFTER

Animasjon av Effekt Media sin logo

Kontakt oss for alt du måtte lure på om Instagram for bedrifter.